Skärgårdsredarnas jubileumsmöte

Skärgårdsredarna fyller 30 år 2018. Det ska firas vid höstmötet i Tällberg där föreningen en gång bildades.

Mötet inleds onsdagen den 10 oktober med samling på First Hotel för gemensam lunch. Under eftermiddagen blir det föreningsmöte med höstmötesförhandlingar följt av en workshop om besöksnäringen. Därefter går bussen till Villa Långbers för välkomstdrink och middag med en vidunderlig utsikt över Siljan i solnedgången. Tillbaka på First Hotel är baren öppen till 01.00. Vi bor även på Klockargården som ligger nästgårds.
Torsdagen den 11 oktober är vår Jubileumsdag och den inleds med gemensamma festligheter vid majstången på Klockargården. Vi har även bjudit in Redarveteranerna, en del av dem som en gång startade föreningen. På förmiddagen blir det lite olika aktiviteter som guidad rundvandring med Klockar-Pelle, bad i inomhuspool mm. Strax före lunch går bussen till Leksand för avfärd med s/s Engelbrekt och m/s Gustaf Wasa. Lunch serveras ombord. Jubileumsfärden med de båda fartygen på Siljan avslutas i Tällberg där bussen väntar för att ta oss till hotellen.
Efter några timmars egen tid väntar fördrink med mingel. Sedan blir det blir festligt värre med galamiddag och underhållning på Klockargården! För den som orkar är baren öppen till 01.00.

Sponsor vid mötet är Kopparbergs bryggerier.


2018-09-13